Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Zucker
- 2 Stücke Orangenschale, unbehandelt (1 x 4 cm)
- 150 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), in Stücken
- 4 Eier
- 50 g Butter
- 1 TL Kakaopulver
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1644 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Buttermilch – Zitronenmousse auf beschwipstem Beerenspiegel
8h 45min
Nougatparfait mit Zwetschkenkern
4h 20min
Panna Cotta
3 godz. 40 min
Mascarpone-Creme mit Knusperstangen
45min
Pfirsich-Joghurt-Trifle mit Walnusskrokant
45min
Joghurt-Kokos-Creme
20 Min
Walnusssoufflé
1 Std. 15 Min
Topfensoufflé mit Himbeersabayon und -Sorbet
5 Std. 15 Min
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2 Std. 30 Min
Topfencreme mit Beerenspiegel
4 Std. 45 Min
Orangen-Likör-Creme
20 Min
Mascarponecreme mit Amaretti auf Erdbeerspiegel
1 Std. 30 Min