Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
P/ ralar
- 60 g queijo parmesão
Recheio
- 100 g chouriço s/ pele cortado em pedaços
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 60 g talo de aipo cortado em pedaços
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 2 pés de tomilho, só as folhas
- 35 g azeite
- 250 g carne de vaca picada
- 250 g carne de porco picada
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 400 g tomate em pedaços
- 25 g farinha
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
of 1 cubo de caldo de galinha
Puré
- 50 g manteiga
- 200 g bolbo de funcho cortado em pedaços
- 1 c. chá de sementes de funcho
- 600 g favas descongeladas
- 200 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de sal
- 130 g leite
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1392 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empada de Páscoa
5h 20min
Pão recheado com ovos e feijão-verde
5 Std. 30 Min
Bolos da sorte
30 Min
Sopa da pedra
13 godz.
Carne guisada com grão & Pera com crumble de amêndoa
1 Std. 20 Min
Sopa de cebola gratinada à francesa
5 Std. 30 Min
Batido de molho de caramelo salgado
20min
Carne guisada com molho de tomate e arroz de ervilhas
10 Std.
Arroz com carne picada, feijão-verde e especiarias
1sa 40 dk
Refogar 200 g de cebola
25 Min
Arroz de feijão com morcela
35 Min
Massa com frango, cogumelos e feijão-verde
40min