Mousse de frutas vermelhas

Mousse de frutas vermelhas

4.5 4 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 50min
6 porções

Ingrediënten

  • folhas de gelatina (2 g por folha)
    5
  • água para hidratar
  • frutas vermelhas frescas (ex.: morangos, framboesas)
    300 g
    300 g frutas vermelhas congeladas, (ex.: morangos, framboesas)
  • açúcar refinado
    200 g
  • queijo cremoso (queijo quark)
    250 g
    250 g ricota
  • creme de leite fresco, mín. 30% de gordura gelado
    250 g
  • folhas de hortelã, frescas para decorar

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porção

Eiwitten 7 g
Calorieën 1432 kJ / 342 kcal
Vetten 18 g
Vezels 1.7 g
Koolhydraten 38 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...