Apparaten en accessoires
Baguete
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 45min
30 fatias
Ingrediënten
-
água330 g
-
1 c. chá de fermento biológico seco, (4 g)fermento biológico fresco esfarelado10 g
-
óleo para untar
-
farinha de trigo mais q.b. para polvilhar500 g
-
sal1 ½ c. chá de
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 fatia
Eiwitten
19 g
Calorieën
2531 kJ /
604 kcal
Vetten
4 g
Vezels
6.2 g
Koolhydraten
122 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Peru assado recheado com panceta, limão e ervas
Geen beoordelingen
Xarope de baunilha
Geen beoordelingen
Bruschetta de tomate e manjericão
20min
Beijo de dama
Geen beoordelingen
Sequilhos
1u.
Patê de fígado
25min
Limonada
5min
Ketchup de tomate
1u. 15min
Pão pitta
2u.
Sorvete de chocolate
12u.
Sorvete de baunilha
12u.
Biscoitos amanteigados
50min