Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 330 g água
-
10
g fermento biológico fresco, esfarelado
of 1 c. chá de fermento biológico seco (4 g) - óleo, para untar
- 500 g farinha de trigo, mais q.b. para polvilhar
- 1 ½ c. chá de sal
- Voeding
- per 1 fatia
- Calorieën
- 2531 kJ / 604 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 122 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 6.2 g
Alternatieve recepten
Massa de pizza napoletana
Geen beoordelingen
Polenta cremosa ao molho de funghi
35min
Bolo de carne
1h 5min
Pão delícia
1h 50min
Massa de pão
5min
Carcaças
1h 40min
Cheesecake (cru)
5hod. 30min
Molho de baunilha (crème anglaise)
10min
Brioche
8h
Trança
2h 20min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Caldo de carne
45min