Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia blachy
- 280 - 300 g bakłażana
- 500 - 550 g czerwonej papryki
- 10 g papryczki chili, świeżej, bez gniazd nasiennych
- 2 ząbki czosnku
- 130 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 800 g pomidorów, sparzonych, obranych ze skóry, pokrojonych na kawałki
- 30 g octu balsamicznego
- 25 g cukru
- 1 ½ płaskiej łyżeczki soli
- Voeding
- per 1 słoik
- Calorieën
- 767.7 kJ / 183.5 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 30.7 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 904.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Powidła śliwkowe
2 Std.
Pasta ajvar z papryki i bakłażana
1h 5min
Sos paprykowy à la Ajvar
55min
Sos warzywny (ortolana)
1h 5min
Chutney śliwkowy
1 godz.
Pindżur z pieczonych papryk (w słoikach na zimę)
2 Std. 20 Min
Sos paprykowy (w słoikach na zimę)
2 Std.
Żółty ketchup
45 min
Chutney truskawkowy
50 min
Relish ogórkowy
1h 30min
Orientalny chutney z moreli
1h 30min
Sos romesco
1 godz. 25 min