Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 75 g de azúcar
- 200 g de chocolate amargo (50% cacao), en trozos
- Voeding
- per 1 receta completa
- Calorieën
- 12495 kJ / 2989 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 182 g
- Vetten
- 241 g
- Vezels
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Profiteroles
2h 15min
Magdalenas
1h 20 min
Pastel de chocolate y chile
1h 15 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Madeleines
40min
Crema de mantequilla y cocoa
5 min
Pastel de merengue y mousse de chocolate
2h 30 min
Ganache de chocolate
35 Min
Merengue francés con cocoa
2h 10min
Mousse de chocolate
3h 20min
Tronco de Navidad
8 godz. 30 min
Pasta quebrada
5 min