Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 gramů jablek, oloupaných, bez jádřinců, na čtvrtiny
- 600 gramů hrušek, oloupaných, bez jádřinců, na čtvrtiny
- citrónová šťáva, z půlky citrónu
- 15 gramů citrónové kůry, strouhané (z cca 1 bio citrónu)
- 4 meruňky, sušené
- 100 gramů cukru krupice, nebo dle chuti
- 150 gramů vody
- 100 gramů červeného vína
- 1 skořice, celá
- Voeding
- per 1 porci
- Calorieën
- 710 kJ / 169 kcal
- Eiwitten
- 0.89 g
- Koolhydraten
- 45.45 g
- Vetten
- 0.86 g
- Vezels
- 2.92 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tvarohový krém - Termix
1h 10min
Vanilkový puding
10min
Dušený špenát
25min
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40min
Čokoládový puding
15min
Puding z čerstvých jahod
2h 15min
Vejce obarvená nažluto
55 Min
Jablkovo - mrkvový salát
10min
Třešňovo-jablečný džem
1 Std.
Jablečná omáčka
20min
Třešňový džem
35min
Jahodový džem
1 Std. 5 Min