Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 250 g Wasser
- ¾ Würfel frische Hefe (30 g)
- 1 TL Zucker
- 150 g Kartoffeln, gekocht, abgekühlt, in Stücken
- 500 g Mehl
- 1 TL Salz
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
Belag und Fertigstellung
- 30 g natives Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 20 Cherry-Tomaten, halbiert
- 2 EL Oregano, getrocknet
- ½ - 1 TL grobes Salz, nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1715 kJ / 410 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia mit Rosmarin
1 Std.
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2h
Pesto-Schleifen
2h 40 min
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2h 30min
Focaccine
2h
Focaccia mit Tomaten
40min
Tomaten-Focaccia
2 Std. 10 Min
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1 Std. 30 Min
Knusprige Focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Zwiebeln
2 Std. 20 Min
Focaccia mit Rosmarin
2h 30min
Focaccia auf apulische Art
1 Std. 40 Min