Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 250 g Wasser
- ¾ Würfel frische Hefe (30 g)
- 1 TL Zucker
- 150 g Kartoffeln, gekocht, abgekühlt, in Stücken
- 500 g Mehl
- 1 TL Salz
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
Belag und Fertigstellung
- 30 g natives Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 20 Cherry-Tomaten, halbiert
- 2 EL Oregano, getrocknet
- ½ - 1 TL grobes Salz, nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1715 kJ / 410 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaten-Focaccia
2h 10min
Pinsa mit Mozzarella und Oliven
52h
Focaccia mit Rosmarin
2h 30min
Focaccine
2h
Focaccia mit Tomaten
40min
Focaccia Tonnata
1h 30min
Focaccia mit Thymian
1h 55 min
Knusprige Focaccia
2h 10min
Focaccia mit Rosmarin
1h
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2h
Focaccia auf apulische Art
1 Std. 40 Min
Pesto-Ähre
40min