Appareils et accessoires
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Prép. 35min
Total 1h 30min
8 portie
Ingrédients
Bladerdeeg
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in bevroren blokjes van 1 cm gesneden450 g
-
meel en een beetje om vorm te geven450 gram
-
water koud200 g
-
zout3 g
Vulling
-
sjalotten gehalveerd3
-
teentje knoflook1
-
prei in stukken300 g
-
olijfolie20 g
-
zalmfilet, vers in stukken (3 cm)600 g
-
crème fraîche200 g
-
dille, vers gehakt1 el
-
citroensap
-
gerookte zalm in reepjes snijden200 g
-
zout1 snuifje
-
peper, gemalen1 snuifje
-
eierdooier1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1013.2 mg
Protides
30.2 g
Calories
3963.5 kJ /
947.3 kcal
Lipides
69.3 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
37.3 g
Glucides
52.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Pas d’évaluation
Cider-Kipstoofpot
Pas d’évaluation
Volcano Steak Burgers
Pas d’évaluation
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Pas d’évaluation
Krokante Onsen Eieren met Kool
Pas d’évaluation
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Pas d’évaluation
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Pas d’évaluation
Lactosevrije luikse wafels
Pas d’évaluation
Amarant cacao balletjes
Pas d’évaluation
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Pas d’évaluation
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Pas d’évaluation
Zeevruchtensoep
30min