Appareils et accessoires
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Prép. 20min
Total 1h
8 portie
Ingrédients
Chermoula marinade en saus
-
koriander, vers gehakt40 g
-
olijfolie en een beetje voor de braadpan80 gram
-
citroensap4 el
-
teentjes knoflook4
-
zoete paprikapoeder4 el
-
komijn, gemalen2 el
-
zout2 tl
-
gedroogde gemalen gember2 tl
-
cayennepeper, gemalen (optionnel)2 tl
-
water120 g
De vis
-
1000 g witvisfilet, (tarbot, heilbot, zeewolf, griet, kabeljauw)goudbrasem, gefileerd, schoongemaakt1000 g
-
wortelen in schijfjes (3 mm)300 g
-
tomaten in schijfjes (1 cm)600 g
-
groene en rode paprika's (mix) in ringen (1 cm)350 g
-
chillipepers, vers (optionnel) in ringen (5 mm)4
-
aardappelen in schijfjes (3 mm)200 g
-
citroenen in schijfjes (5 mm)2
-
olijven, zwart, ontpit100 g
-
zout1 tl
Couscous
-
couscous500 g
-
dadels, ontpit140 g
-
water500 g
-
groentebouillonpasta2 el
-
zout naar smaak1 tl
-
koriander, vers gehakt4 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1387.9 mg
Protides
35 g
Calories
2597.2 kJ /
620.7 kcal
Lipides
18.3 g
Fibre
11.2 g
Graisses saturées
2.5 g
Glucides
82.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1h 30min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13h 30min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Soba noodle mee goreng
40min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min