Appareils et accessoires
Tajine van lam met abrikozen en honing
Prép. 10min
Total 1h 30min
4 porties
Ingrédients
-
uien doormidden gesneden400 g
-
wortelen geschild en in stukken200 g
-
olijfolie20 g
-
gemalen gember1 tl
-
kaneel½ tl
-
1 tl gedroogde gemalen kurkumasaffraan, gemalen2 snuifjes
-
citroen½
-
honing70 g
-
gemalen komijn½ tl
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper naar smaak1 snuifje
-
olijfolie2 el
-
fijn zout naar smaak1 snuifje
-
griesmeel400 g
-
water
-
lamsschouder, ontbeend in stukken (4-5 cm)500 g
-
gedroogde abrikozen, ontpit100 g
-
amandelen, gepeld60 g
-
koriander fijngehakt15 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
44 g
Calories
3974 kJ /
950 kcal
Lipides
30 g
Glucides
125 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekkers uit Marokko
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tempé
48 Std.
Haver horchata
Keine Bewertungen
Sushi tacos
1 Std.
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1 Std. 15 Min
Verse pasta zonder eieren
Keine Bewertungen
Vegan kruimeldeeg
45 Min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 Std. 10 Min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
Tajine van kip met honing en pruimen
40 Min
Couscous met lam en groenten
50 Min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 Min