Appareils et accessoires
Rode bietensap
Prép. 10min
Total 10min
5 glazen
Ingrédients
-
rode biet, gekookt in stukken100 g
-
wortelen in kleine stukken80 g
-
gember, vers geschild, in kleine stukken10 g
-
sinaasappelsap, vers geperst250 g
-
roze pompelmoes (ong. 150 g), geschild, wit vel en pitten verwijderd1
-
water150 g
-
honing naar believen1 - 2 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glas
Protides
1 g
Calories
295 kJ /
70 kcal
Lipides
0 g
Fibre
1.4 g
Glucides
14 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vitamine boost
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Schiacciata met gerookte zalm
Pas d’évaluation
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Heerlijke herfstdressing
Pas d’évaluation
Linzenbrood
1h 55min
Antioxidantenboost
10min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Zoete aardappel muffins met walnoten
1h
Falafel met rode bieten hummus
20min
Energieballen
30min
Salade van gehakte groenten
10min
Suikervrij bananenbrood
1h 15min