Appareils et accessoires
Noedelsoep
Prép. 10min
Total 35min
6 porties
Ingrédients
-
uien in helften gesneden40 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie40 g
-
vermicelli (dunne korte pasta voor soepen)100 g
-
250 g tomatenblokjes uit blik, in stukken gesnedentomaten in stukken gesneden250 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)50 g
-
2 bouillonblokjes (voor 0,5 l)huisgemaakte bouillonpasta2 el
-
gemalen komijn (optionnel) naar smaak½ - 1 tl
-
water800 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
3 g
Calories
568 kJ /
136 kcal
Lipides
7 g
Fibre
1.8 g
Glucides
14 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 Std. 20 Min
Pêche Melba
Keine Bewertungen
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Keine Bewertungen
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1 Std. 5 Min
Zoetzure varkensribbetjes
40 Min
Haverkoekjes op een stokje
1 Std. 30 Min
Kip in perziksaus
40 Min
Aardbeienpudding
2 Std. 10 Min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1 Std. 10 Min
Balletjes in Spaanse saus
55 Min
Chocoladecustard
1 Std. 20 Min
Gembersoep met rode paprika
50 Min