Appareils et accessoires
Trio van rijst, vis en groenten
Prép. 5min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
-
verse peterselie gewassen en gedroogd1 bos
-
teentje knoflook (optionnel)½
-
extra vergine olijfolie + naar believen60 g
-
zout + naar believen1 ½ tl
-
1 tomaat, gepeld en in stukjes (ong. 70-80 g)cherry tomaten in stukjes (ong. 70-80 g)5
-
rijst (kooktijd 13 tot 15 min.)320 g
-
water700 g
-
groene erwten, bevroren150 g
-
2 witvisfilets, ong. 400 gzalmforelfilets ong. 400 g2
-
gepelde garnalen150 g
-
citroen (optionnel) in schijfjes1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
34 g
Calories
2406 kJ /
575 kcal
Lipides
19.9 g
Glucides
69.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Japanse kip curry
55min
Spaghetti met tonijn
40min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Kip met rode paprika
1h 5min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Mediterrane visschotel
1h 30min
Tomaat en basilicum kip quiche
1h
Rijst met groentemix
55min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min