Appareils et accessoires
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
Prép. 15min
Total 30min
6 porties
Ingrédients
-
extra vergine olijfolie100 g
-
teentjes knoflook in schijfjes2
-
vastkokende aardappelen , in schijfjes van 3 à 4 mm gesneden600 g
-
water100 g
-
zout1 tl
-
verse peterselie (enkel de blaadjes), fijngehakt10 takjes
-
azijn1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Calories
961 kJ /
230 kcal
Protides
2.52 g
Glucides
16.99 g
Lipides
16.86 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gestoomde aardappelkroon
50min
Gestoomde rijst
25min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35min
Tomatenrijst
30min
Gestoomde spiegeleieren
15min
Karamelpudding
1h
Ovenschotel van aardappelen
1h 30min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Geroerbakte groenten
10min
Kip met warme aardappelsalade
55min