Appareils et accessoires
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Prép. 10min
Total 1h 30min
16 sneetje
Ingrédients
-
olijfolie om in te vetten
-
240 g witte kortkorrelige rijstvolkorenrijst240 g
-
dadels, ontpit100 g
-
appels ongepeld, ontpit en in vieren gesneden140 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 ½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
psylliumvezels1 el
-
zout½ tl
-
gepelde walnoten80 g
-
eieren4
-
water100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 sneetje
Sodium
201.8 mg
Protides
3.4 g
Calories
723 kJ /
172 kcal
Lipides
8.4 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
1.2 g
Glucides
22.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij vieren onze eigenheid
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Groentesandwiches
Pas d’évaluation
Mini Burgers
Pas d’évaluation
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Pas d’évaluation
Vijfzaden energierepen
1h 45min
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Pas d’évaluation
Iers sodabrood
Pas d’évaluation
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Pas d’évaluation
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Pas d’évaluation
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Quiche met Ricotta en Paprika
Pas d’évaluation
Vanille-ijs
12h
Mokka-pompoen frappuccino
20min