Appareils et accessoires
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Prép. 30min
Total 1h 30min
4 porties
Ingrédients
-
eieren3
-
water (tot 1 l markering)
-
peterselieblad, vers6 - 8 takjes
-
knoflookteentje2
-
ui80 g
-
baconblokjes100 g
-
verse tonijn in stukken gesneden400 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
zonnebloemolie om te bakken
-
bloem voor coating
-
olijfolie20 g
-
ui in partjes200 g
-
brandy100 g
-
witte wijn100 g
-
bouillonblokje (voor 0,5 l) zeevruchten of kip1
-
saffraan2 - 3 snuifjes
-
water300 g
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
286.6 mg
Protides
34.4 g
Calories
1836 kJ /
437.8 kcal
Lipides
19.8 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
5.6 g
Glucides
10.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Pas d’évaluation
Spareribs met glazuur van appel en honing
Pas d’évaluation
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Gevouwen kruidenbrood
1h 10min
Rijst met Zeevruchten
Pas d’évaluation
Franse brunch
Pas d’évaluation
Gozleme
1h 40min
Maanzaadslakken
Pas d’évaluation
Pavlova-toren met gemengde bessen
5h 30min
Sojabolognese
40min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Pas d’évaluation