Appareils et accessoires
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
Prép. 20min
Total 30min
4 porties
Ingrédients
-
teentjes knoflook3
-
verse gember20 g
-
honing2 el
-
1 el azijnrijstazijn1 ½ el
-
1 el sambal oelek, of 1 el Thaise chilipastaGochujang (Koreaans chilipasta)1 el
-
misopasta1 el
-
sojasaus naar eigen smaak1 el
-
geroosterde sesamolie2 el
-
kabeljauwfilet, met vel vers of diepgevroren, in 4 stukken gesneden500 - 600 g
-
olie om in te vetten
-
150 g verse shiitakeverse champignons de Paris, in plakjes (1 cm)150 g
-
water1000 g
-
rijst (bv. witte jasmijnrijst of basmatirijst)200 g
-
broccoli in roosjes200 g
-
geroosterd sesamzaad alle kleuren2 el
-
lente-ui in plakjes (1-2 mm)50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
638.8 mg
Protides
31 g
Calories
1912.3 kJ /
457.1 kcal
Lipides
11.5 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
58.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vis
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40min
Spareribs met glazuur van appel en honing
Pas d’évaluation
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Pas d’évaluation
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Pas d’évaluation
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1h 30min
Drie soorten melk cake
2h
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Pas d’évaluation
Zoetzure vis met rijst
1h 5min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Arabische kip met couscous
45min
Couscous met lam en groenten
50min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min