Appareils et accessoires
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Prép. 25min
Total 19h 15min
6 porties
Ingrédients
-
gedroogde kikkererwten300 g
-
warm water1500 g
-
olijfolie20 g
-
knoflookteentje1
-
ui in partjes100 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
paprika, gerookt, gemalen2 tl
-
bouillonblokje (voor 0,5 l) zeevruchten of vis1
-
verse inktvis (500-700 g), in stukken gesneden (2-3 cm)1
-
water600 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt500 g
-
vers korianderblad fijngehakt (om te bestrooien)
Niveau
facile
Infos nut. par 6 porties
Sodium
4738 mg
Protides
326.7 g
Calories
12331.2 kJ /
2947.2 kcal
Lipides
63.5 g
Fibre
42 g
Graisses saturées
9.4 g
Glucides
256.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Moelleux
Pas d’évaluation
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Pas d’évaluation
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Amarant cacao balletjes
Pas d’évaluation
Vegan boter
Pas d’évaluation
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Pas d’évaluation
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Pas d’évaluation
Stracciatella drinkyoghurt
12h
Karamel parfait
Pas d’évaluation
Nougat-koekjes
Pas d’évaluation
Spiesje van konijn, appel en pruim
1h
Aardappel flatbread
12h