Appareils et accessoires
Zeevruchtensoep
Prép. 5min
Total 30min
4 porties
Ingrédients
-
venusschelpen schoongemaakt300 g
-
mosselen, schoongemaakt300 g
-
olijfolie50 g
-
ui in vier gesneden100 g
-
knoflookteentjes2
-
rode paprika in stukken gesneden (4 cm)150 g
-
rijpe tomaten in vier gesneden300 g
-
witte wijn60 g
-
visbouillon300 g
-
gemengde kruiden, vers bijv. peterselie, tijm, rozemarijn1 el
-
saffraan½ tl
-
zout1 tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
verse laurierbladeren2
-
rauwe inktvisringen200 g
-
rauwe gepelde scampi's medium200 g
-
rauwe garnalen, gepeld200 g
-
groene erwten (vers of diepvries) ontdooid100 g
-
verse peterselie fijngehakt, voor de garnering2 takjes
-
citroenen in schijfjes gesneden2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
2044.7 mg
Protides
45.8 g
Calories
1848.7 kJ /
441.8 kcal
Lipides
17.4 g
Fibre
3.9 g
Graisses saturées
3.2 g
Glucides
21.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Soep, puur genieten
4 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Pas d’évaluation
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Pas d’évaluation
Hartige cashew roomkaas
Pas d’évaluation
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Pas d’évaluation
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Pas d’évaluation
Soja yoghurt
12h 15min
Tiramisu Smoothie
5min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Pas d’évaluation
Roggebrood
Pas d’évaluation
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Stoofvlees
3h 10min