Appareils et accessoires
Kabeljauwsoep met Spinazie
Prép. 10min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
ui in vier gesneden70 g
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie20 g
-
visbouillon1000 g
-
aardappelen in blokjes (3 cm)500 g
-
bladspinazie, vers grof gehakt150 g
-
zout½ tl
-
Ras el Hanout1 tl
-
kabeljauwfilet, zonder vel in blokjes (4 cm)500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1192.6 mg
Protides
31.2 g
Calories
1267.5 kJ /
302.9 kcal
Lipides
7.7 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
26.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Soep, puur genieten
4 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Oesterzwam Soep
Pas d’évaluation
Vegan Sinaasappel Croissants
Pas d’évaluation
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Pas d’évaluation
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Pas d’évaluation
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Pas d’évaluation
Aardappelen met Varkensribbetjes
Pas d’évaluation
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Mojito
5min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Pas d’évaluation
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Pas d’évaluation
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min