Appareils et accessoires
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
Prép. 40min
Total 1h 20min
4 porties
Ingrédients
-
avocado rijp (geschild en ontpit)200 g
-
ui30 g
-
knoflookteentje2
-
tabasco¼ tl
-
zout¼ tl
-
mayonaise2 tl
-
wortelen in stukken (3 cm)150 g
-
aardappelen geschild, in stukjes gesneden (4 cm)600 g
-
water2200 g
-
eieren3
-
augurken60 g
-
verse basilicumbladeren35 g
-
verse bladspinazie25 g
-
ijsblokjes (om blaadjes koud te maken)
-
olijfolie120 g
-
garnalen, rauwe, middelgrote, gepeld ontdaan van ingewanden, drooggedept met keukenpapier250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 4 porties
Sodium
2581.5 mg
Protides
76.2 g
Calories
10202.8 kJ /
2438.5 kcal
Lipides
176.4 g
Fibre
32.6 g
Graisses saturées
28.1 g
Glucides
146.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Celebration of Colours
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Pas d’évaluation
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Pas d’évaluation
Bietencarpaccio met Burrata
Pas d’évaluation
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1h
Ravioli Soep met Rundsvlees
Pas d’évaluation
Aziatische komkommersalade
Pas d’évaluation
Beef Wellington
10h 10min
Gyoza met kip en knoflook
45min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Pas d’évaluation
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Pas d’évaluation
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Express Aardbeien Dessert
5min