Appareils et accessoires
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
Prép. 10min
Total 30min
4 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
spekblokjes150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
tomaten uit blik350 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
gedroogde oregano1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd1 snuifje
-
water300 g
-
Mafaldine Pasta300 g
-
blaadjes verse basilicum in stukjes gescheurd5
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
861.9 mg
Protides
11.5 g
Calories
1505.2 kJ /
359.8 kcal
Lipides
7.7 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
61.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Risottata
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Pas d’évaluation
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Pas d’évaluation
Chorizo Quiche
2h 30min
Pikante Kip met Kokosrijst
Pas d’évaluation
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Pas d’évaluation
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Pas d’évaluation
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min