Appareils et accessoires
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Prép. 10min
Total 1h 10min
4 portie
Ingrédients
-
zeebrasem filet, ontveld en ontdaan van graten, 2-3 uur ingevroren (zie "Advies")500 g
-
sjalot50 g
-
verse koriander8 takjes
-
citroensap40 g
-
zout4 snuifjes
-
peper, gemalen4 snuifjes
-
vanillestokje zaadjes van1
-
avocado gedetailleerd in dobbelstenen1
-
mango, rijp gedetailleerd snijden1
-
verse korianderbladeren4 takjes
-
fleur de sel voor afwerking
-
olijfolie voor afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
244.4 mg
Protides
29.1 g
Calories
3037.5 kJ /
726 kcal
Lipides
12 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
23.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ananas Dessert met Meringue
25min
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Pas d’évaluation
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Pas d’évaluation
Hugo spritz
25h 10min
Cholent
Pas d’évaluation
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Lams- en Quinoastoofpot
Pas d’évaluation
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Pas d’évaluation
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Pas d’évaluation
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min