Appareils et accessoires
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Prép. 20min
Total 4h 30min
4 portie
Ingrédients
Ossobuco
-
peterselie, vers alleen bladeren5 takjes
-
teentje knoflook1
-
citroen alleen schil (zonder witte pit)½
-
selderstengel in stukken30 g
-
wortel in stukken70 g
-
uien gevierendeeld150 g
-
olijfolie65 g
-
kalfsschenkels met bot (ongeveer 230 g per stuk)4
-
bloem voor bloem
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)25 g
-
witte wijn, droog50 g
-
zout2 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
-
tomatenblokjes uit blik150 g
-
vleesbouillon300 g
Risotto met saffraan
-
sjalot30 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)20 g
-
olijfolie40 g
-
risottorijst bijvoorbeeld Carnaroli of Arborio, kooktijd 14 minuten320 g
-
witte wijn, droog100 g
-
vleesbouillon750 g
-
saffraan1 - 2 snuifjes
-
zout5 g
-
boter20 g
-
Parmezaanse kaas, geraspt40 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1854.5 mg
Protides
114 g
Calories
6327 kJ /
1512.2 kcal
Lipides
79.8 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
28.8 g
Glucides
78.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Pas d’évaluation
Romige Aardappelsalade
Pas d’évaluation
Crème brûlée op Portugese wijze
Pas d’évaluation
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Pas d’évaluation
Groene biscuittaart
Pas d’évaluation
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Pas d’évaluation
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Pas d’évaluation
Eendenlever
33h
Geraardbergse Mattentaarten
1h
Kip tikka masala
1h 10min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min