Appareils et accessoires
Pittige Goulash met Donker Bier
Prép. 15min
Total 3h 10min
8 portie
Ingrédients
-
olijfolie90 g
-
teentjes knoflook in tweeën gesneden6
-
rundsstoofvlees in stukken gesneden (5-6 cm)1200 g
-
rode uien in partjes gesneden500 g
-
chillipeper, vers in stukjes gesneden (naar smaak aanpassen)1 - 2
-
stout bier200 g
-
vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l)2
-
steranijs2 - 4 stukken
-
zout1 tl
-
peper, gemalen1 tl
-
10 - 12 witte uiensjalotten10 - 12
-
wortelen in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
-
peterselie, vers fijngehakt, om te serveren
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1021.4 mg
Protides
36.6 g
Calories
1717 kJ /
410 kcal
Lipides
17.4 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
3.6 g
Glucides
25.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Pas d’évaluation
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1h 20min
Salade van Rode Biet en Aardbei
Pas d’évaluation
Ananas Dessert met Meringue
25min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Pas d’évaluation
Pico de Gallo
Pas d’évaluation
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Pas d’évaluation
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Pas d’évaluation
Risottata met kip en champignons
40min
Aalsterse Vlaai
1h
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1h 20min