Appareils et accessoires
Kippenbouillon met broodknoedels
Prép. 35min
Total 1h 5min
4 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)40 g
-
250 g licht oudbakken witbrood, in stukken (2-3 cm),licht oudbakken broodjes in stukken (2-3 cm),250 g
-
uien gehalveerd80 g
-
verse peterselie blaadjes en stengeltjes6 takjes
-
boter25 g
-
melk200 g
-
eieren3
-
zout2 tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
water1000 g
-
kippenvleugels (ong. 600 g)4
-
gemengde groenten (bv. wortelen, uien, selder in stukken (2-3 cm)200 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
24 g
Calories
2118 kJ /
506 kcal
Lipides
27 g
Fibre
3.1 g
Glucides
40 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 godz. 30 min
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1 godz.
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 godz. 40 min
Loempia’s
55 min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 godz. 5 min
Kippennoedelsoep
1 godz. 35 min
Mexicaanse kippensoep
40 min