Appareils et accessoires
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
Prép. 30min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken30 g
-
water1200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
basmatirijst200 g
-
groene asperges500 - 700 g
-
extra vergine olijfolie40 g
Citroensabayon
-
eierdooiers4
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
citroensap, vers geperst10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
13 g
Calories
1685 kJ /
403 kcal
Lipides
20 g
Fibre
3.2 g
Glucides
41 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kleine aspergeflans
55min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Forel met hollandaisesaus
50min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Pas d’évaluation
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Spinazierisotto met asperges
40min
Veen- en vlierbessen punch
Pas d’évaluation
Glutenvrij Focacciabrood
1h
Hollandaisesaus
15min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min