Appareils et accessoires
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Prép. 20min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
amandelen100 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum enkel de bladeren (ong. 15 g)1 bos
-
chilipeper gehalveerd, zaadjes verwijderd1
-
citroen de zeste en het sap1
-
boter in blokjes100 g
-
water200 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt1000 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
9 g
Calories
574.2 kJ /
137.2 kcal
Lipides
9.8 g
Fibre
1 g
Glucides
4.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ontvangen & genieten
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hollandaise saus
Pas d’évaluation
Vijgenmosterd
25min
Walnoot Brittle
1h 30min
Sojabolognese
40min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Hollandaisesaus
15min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Vislasagne met courgette
1h
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Pas d’évaluation
Bearnaisesaus
15min