Appareils et accessoires
Kip Fricassee met Asperges
Prép. 20min
Total 1h
6 portie
Ingrédients
-
zout en een beetje meer voor de smaak1 theelepel
-
olie1 tl
-
rijst350 g
-
water1300 g
-
wortelen in plakjes (5 mm)100 g
-
selderstengels in stukjes (3 cm)100 g
-
asperges in hapklare stukjes (zie tip)300 g
-
verse groene erwten150 g
-
kipfilet800 g
-
champignon de Paris, vers100 g
-
zout1 snuifje
-
room, elk type (van koemelk)150 g
-
boter in stukken30 g
-
bloem60 g
-
2 kubussen kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)kippenbouillonpasta2 volle tl
-
citroensap2 tl
-
Worcestershire saus1 tl
-
peper, gemalen¼ tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
517 mg
Protides
39 g
Calories
2428 kJ /
580 kcal
Lipides
18 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
10 g
Glucides
63 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pad Thai
45min
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Pas d’évaluation
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Pas d’évaluation
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Pas d’évaluation
Paëlla
50min
Spaghetti carbonara
30min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Pas d’évaluation
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Risottata met kip en champignons
40min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min