Appareils et accessoires
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
Prép. 10min
Total 35min
6 portie
Ingrédients
-
selderij bladeren40 g
-
venkelknollen alleen uiteinden (4-5 cm)40 g
-
teentje knoflook1
-
korianderzaad1 theelepel
-
graanmosterd1 eetlepel
-
olijfolie50 g
-
citroensap, vers geperst30 g
-
zout plus extra voor kruiden2 - 3 snuifje
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
selderstengels in stukken gesneden100 g
-
venkelknollen in stukken gesneden100 g
-
zeebrasem in hun geheel, gestript en schoongemaakt (ongeveer 500 g per stuk)3
-
water500 g
-
gedroogde laurierbladeren2
-
aardappelen in blokjes (3 cm) (zie variatie)1000 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
155.9 mg
Protides
21.1 g
Calories
1278.2 kJ /
305.5 kcal
Lipides
10.7 g
Fibre
5.2 g
Graisses saturées
1.6 g
Glucides
32.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Pas d’évaluation
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10h
Kurkuma schillen
Pas d’évaluation
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Koreaanse Fried Chicken
3h 10min
Tiramisu Smoothie
5min
IJs van Mango en Passievrucht
12h
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Zeevruchtensoep
30min