Appareils et accessoires
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Prép. 25min
Total 1h 45min
6 portie
Ingrédients
-
teentjes knoflook2
-
gele uien in vieren gesneden150 g
-
olijfolie50 g
-
broccoliroosjes350 g
-
sojabonen edamame, bevroren200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
water850 g
-
aardappelen gesneden (2 cm)600 g
-
courgettes ongepeld, in plakjes gesneden (2 cm)300 g
-
rode uien in achtsten gesneden300 g
-
pompoen geschild, in stukken gesneden200 g
-
rode paprika's in staafjes gesneden (1 cm)300 g
-
zalmfilet, vers aan één stuk (ongeveer 20 cm x 30 cm)1200 g
-
room, 35% vet100 g
-
gorgonzola in stukken gesneden120 g
-
verse dille20 g
-
gele uien in vieren gesneden200 g
-
bloem30 g
-
zout1 theelepel
-
crème fraîche150 g
-
mosterd75 g
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 6 portie
Sodium
15344.2 mg
Protides
374.5 g
Calories
22649.6 kJ /
5413.4 kcal
Lipides
322.7 g
Fibre
48.5 g
Graisses saturées
99.2 g
Glucides
281.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Balletjes in tomatensaus
1h 10min
Spaghetti Bolognese
40min
Kimchi
Pas d’évaluation
Bernse Aardappelrösti met Spek
Pas d’évaluation
IJs van Mango en Passievrucht
12h
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Chocolade-Sinaasappel Posset
5h 40min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min