Appareils et accessoires
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Prép. 25min
Total 1h
6 portie
Ingrédients
Krokante Parmezaanse zalm met groenten
-
broccoliroosjes300 g
-
rode uien in achtsten gesneden en in afzonderlijke lagen verdeeld200 g
-
radijsjes gehalveerd200 g
-
zout5 snuifjes
-
olijfolie plus 3 eetlepels extra voor groenten20 gram
-
wit brood, vierkant, snedes, voor het roosteren in vieren gesneden (ongeveer 80 g)6 sneetjes
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)40 g
-
verse dille5 g
-
verse peterseliebladeren5 g
-
citroen alleen schil, witte vlies verwijderd1
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) kamertemperatuur, in stukken50 g
-
peper, gemalen2 snuifjes
-
zalmfilet, vers, ontveld1200 g
-
mosterd4 eetlepels
Romige citroensaus
-
ui gehalveerd50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) kamertemperatuur30 g
-
witte wijn50 g
-
citroensap, vers geperst50 g
-
zout¼ tl
-
peper, gemalen2 snuifjes
-
room, elk type (van koemelk)120 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes (1-2 cm), koud100 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
49.7 g
Calories
3956.1 kJ /
945.5 kcal
Lipides
71.8 g
Fibre
3.1 g
Glucides
24.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Pas d’évaluation
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Pas d’évaluation
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Miso Udon Noedels
20min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Risottata met kip en champignons
40min