Appareils et accessoires
Omelet Caprese
Prép. 10min
Total 30min
6 portie
Ingrédients
-
eieren6
-
zout½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
water700 g
-
220 g pruimtomaten, gehalveerdkerstomaten gehalveerd220 g
-
buffelmozzarella in halve manen gesneden (0,5 cm)110 - 170 g
-
basilicumblad, vers met de hand gescheurd5 - 8
-
creme van balsamicoazijn om te besprenkelen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
414.9 mg
Protides
11.6 g
Calories
611 kJ /
146 kcal
Lipides
9.9 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
4.6 g
Glucides
2.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Pas d’évaluation
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1h 20min
Inktvis "à Lagareiro"
Pas d’évaluation
Fruit ijs
5min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Sunrise smoothie
10min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Gekruide lamstaart
40min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9h 20min
Stracciatella drinkyoghurt
12h
Ovenburger
1h 45min
Burgers met zeeduivel en zalm
20min