Appareils et accessoires
Inktvis "à Lagareiro"
Prép. 15min
Total 1h 30min
6 portie
Ingrédients
-
vastkokende aardappel klein, met schil1000 g
-
zout, grof100 g
-
water100 g
-
inktvis (ongeveer 1000 g), in grote stukken gesneden1
-
ui gehalveerd80 g
-
teentjes knoflook6
-
korianderbladeren, vers20 g
-
olijfolie100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
6994.2 mg
Protides
37.8 g
Calories
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Lipides
36.1 g
Fibre
5.4 g
Graisses saturées
5.1 g
Glucides
38.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Pas d’évaluation
Volcano Steak Burgers
Pas d’évaluation
Pompoen Chai Latte
20min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Hummus
5min
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Pas d’évaluation
Kimchi kaasdip
Pas d’évaluation
Vegan moussaka
1h 50min
Alcoholvrije Bessen Mojito
5min
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35min
Gehaktballetjes met Groenten
20min
Zachte Appelcake
50min