Appareils et accessoires
Mustard-Dill Sauce
Prép. 10min
Total 2h 15min
12 oz
Ingrédients
-
canola oil7 oz
-
fresh dill leaves only½ oz
-
caster sugar to taste½ - 1 oz
-
white wine vinegar½ oz
-
lemon juice½ oz
-
Dijon mustard or other medium hot mustard1 oz
-
Bavarian style sweet mustard1 oz
-
egg yolk from a large egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 oz
Sodium
124.3 mg
Protides
0.3 g
Calories
685.9 kJ /
163.9 kcal
Lipides
16.9 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
1.3 g
Glucides
3.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The basic cookbook
177 Recettes
Canada
Canada
The Basic Cookbook
176 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18h 25min
Béarnaise sauce
15min
Japanese Bakery Special Custard
2h
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4h 50min
Gravlax
72h 30min
Arrabbiata Sauce
50min
Smoked Mackerel and Watercress Dip
5min
Blue Cheese Soufflés
45min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min
Tuna Tartare
40min
Chocolate Fondants (Lava Cakes)
40min