Appareils et accessoires
Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce
Prép. 15min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
fresh dill , leaves only4 sprigs
-
fresh cilantro , leaves only4 sprigs
-
fresh thyme , leaves only4 sprigs
-
bread crumbs1 ½ oz
-
unsalted butter , cut into pieces2 oz
-
water35 oz
-
salt , plus extra to season1 tsp
-
basmati rice9 oz
-
fresh spinach leaves9 oz
-
fresh cod fillets , skin on or skinless (approx. 4 pieces)21 oz
-
heavy whipping cream5 ½ oz
-
corn starch2 - 3 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 oz
-
ground white pepper2 pinches
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Calories
2624 kJ /
627 kcal
Protides
36 g
Glucides
61 g
Lipides
26 g
Graisses saturées
15 g
Fibre
3.5 g
Sodium
800 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Daily & Creative
30 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Béarnaise sauce
15min
Spaghetti Carbonara
40min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1h 10min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Bolognese Sauce
1h 10min
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
1h 45min
Creamy Tomato Soup
30min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Creamy Mushroom Soup
25min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
White BBQ Sauce
5min
French Onion Soup
1h 10min