Appareils et accessoires
Pesto with Pita Breads (Danny Bowien)
Prép. 15min
Total 3h 5min
8 portions
Ingrédients
Pesto
-
Pecorino cheese cubed4 ½ oz
-
Parmesan cheese cubed2 ½ oz
-
pine nuts½ oz
-
salt¼ tsp
-
garlic clove1
-
fresh basil4 oz
-
extra virgin olive oil divided10 oz
Starter
-
all-purpose flour2 oz
-
whole wheat flour2 oz
-
water4 ½ oz
-
active dry yeast⅛ tsp
Pita Breads
-
water7 ½ oz
-
all-purpose flour11 ½ oz
-
whole wheat flour3 ½ oz
-
sugar1 tsp
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
Parmesan cheese shaved, to garnish
-
fresh basil leaves to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
9 g
Calories
1636 kJ /
391 kcal
Lipides
17 g
Fibre
4 g
Glucides
52 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cook Like a Chef
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3h
Basil Pesto
10min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Monster Mash with Black Sesame Crackers
1h 10min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Vegetable Stock Base
40min
Hummus (Ilan Hall)
9h 5min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10min
Cantina Salsa
5min