Appareils et accessoires
Gluten-free Bread
Prép. 5min
Total 3h 20min
635 g
Ingrédients
-
basmati ricelong grain rice200 g
-
dried soy beans100 g
-
water400 g
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast5 g
-
psyllium husks15 g
-
cornflour, gluten-free50 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water for sprinkling
Niveau
facile
Infos nut. par 100 g
Sodium
372 mg
Protides
4.9 g
Calories
720.8 kJ /
172.3 kcal
Lipides
1.3 g
Fibre
3.7 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
35.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5min
Gluten-Free Banana Bread
Pas d’évaluation
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
45min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1h
Gluten Free Brownies
1h 20min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Creamy Butter Chicken
1h
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1h
Gluten Free Pancakes and Waffles
45min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5min
Gluten-free Rice Flour and Chocolate Cookies
1h 35min
Gluten free pizza dough
2h