Appareils et accessoires
Barbecued Mexican street corn
Prép. 10min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
Chipotle mayonnaise
-
grapeseed oil200 g
-
egg room temperature1
-
freshly squeezed lime juice40 g
-
sea salt¼ tsp
-
chipotle chilli in adobo sauce2 tbsp
Barbecued corn
-
water500 g
-
corn cobs with husks4
-
grapeseed oil to drizzle
-
feta cheese crumbled, to serve4 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
294.9 mg
Protides
6.6 g
Calories
2422.4 kJ /
579 kcal
Lipides
54.9 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
20.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chile con queso cob loaf
40 min
Raspberry and basil sangria
40 min
Guacamole
Brak ocen
Spiralized Skirt Steak Salad
35 min
Family Meatloaf
1 godz. 10 min
Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie
50 min
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
4 godz. 40 min
Zhoug (Diabetes)
10 min
Barbecued pork ribs
28 godz. 10 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 min
Turkey sloppy joes
40 min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40 min