Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 10 g olive oil, plus an extra 2 teaspoons
- 2 sprig fresh dill, leaves only
- 20 g freshly squeezed lemon juice, plus an extra 30 g or 1 tsp ascorbic acid to Sous vide (see Tips)
- 2 skinless salmon fillets (approx. 150 g each), 3 cm thickness (see Tips)
- ground black pepper, to season
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 20 g salted butter
- 100 g fennel, cut into halves, then cut into thin slices
- 40 g red onion, cut into halves, then cut into thin slices
- ½ apple, cut into quarters, then cut into thin slices
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2223.5 kJ / 529.4 kcal
- Protides
- 35 g
- Glucides
- 8.9 g
- Lipides
- 38.8 g
- Graisses saturées
- 12.6 g
- Fibre
- 3.4 g
- Sodium
- 1315.8 mg
Recettes alternatives
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Freekeh salad with pickled avocado
25 Std.
Steamed fish with green mash
50min
Salmon niçoise salad
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