Versions compatibles
Cider-brined pork chops with apple dressing
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Cider-brined pork chops
- 350 g alcoholic apple cider (see Tip)
- 30 g sea salt flakes
- 1 tbsp dried rosemary
- 1 tbsp dried sage
- 1 ½ tsp dried thyme
- ½ tsp ground black pepper
- 4 - 6 pork loin chops (approx. 350 g each)
- grapeseed oil, for brushing
Apple dressing
- 1 Granny Smith apple, peeled, cored and cut into quarters
- 2 tbsp apple cider vinegar
- 2 tsp pure maple syrup
- 90 g grapeseed oil
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 6 sprigs fresh chives, cut into quarters
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2735.8 kJ / 651.4 kcal
- Protides
- 48.9 g
- Glucides
- 6.3 g
- Lipides
- 48.3 g
- Graisses saturées
- 11.1 g
- Fibre
- 0.9 g
- Sodium
- 194.7 mg
Recettes alternatives
Teriyaki chicken thighs
2u. 10min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2u. 30min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 godz. 35 min
Twice-cooked pork belly with lentils
5 Std. 30 Min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3h 15min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Barbecued pork ribs
26h 15 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min