Versions compatibles
Flank steak with horseradish cream sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g olive oil
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches salt
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3655.3 kJ / 870.3 kcal
- Protides
- 71.8 g
- Glucides
- 6.4 g
- Lipides
- 60.2 g
- Graisses saturées
- 18.2 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 708.4 mg
Recettes alternatives
Oysters Mignonette
5min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10h 30min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20 min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3h 35min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min