Versions compatibles
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
White balsamic reduction (see Tips)
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 500 g white balsamic vinegar
- 50 g dry sherry
- 80 g raw sugar
- 2 dried bay leaves
- 8 white peppercorns
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into halves
Lamb rack
- 600 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g parsnips, peeled and cut into pieces
- 1 lamb rack, well trimmed and cut into two small racks
- 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 4 sprigs fresh rosemary
- 3 garlic cloves
- 100 g snow peas, ends trimmed
- 20 g olive oil
- 60 g Port
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3467 kJ / 825 kcal
- Protides
- 61.7 g
- Glucides
- 31.4 g
- Lipides
- 45.5 g
- Fibre
- 9.7 g
Recettes alternatives
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Fish and mixed vegetable parcels
1小时 15 分钟
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Smoked trout pâté
3h 15 min
Venison Wellington
3h 30min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min