Versions compatibles
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Cauliflower purée
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 50 g butter
- 70 g quark (see Tips)
- sea salt, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
- 130 g sourdough bread, torn into pieces
- 2 tsp ground mountain pepperberry (see Tips)
- ¼ tsp sea salt (see Tips)
- 2 - 3 tbsp spelt flour, for coating
- 1 egg
- 8 lamb cutlets
- 4 - 5 tbsp olive oil, for shallow frying
- spinach pesto, to serve (see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2082.6 kJ / 495.9 kcal
- Protides
- 23.5 g
- Glucides
- 23 g
- Lipides
- 33.6 g
- Fibre
- 5.6 g
Recettes alternatives
Béarnaise sauce
20min
Scallops with pea purée
25 Min
Carrot, pumpkin and ginger purée
20min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8h 50min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM5)
3h 35min
Cauliflower mash
25 Min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 godz. 45 min
Pork san choy bau
25 Min