Appareils et accessoires
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
Prép. 10min
Total 4h 40min
4 portions
Ingrédients
-
fresh mango cheeks cut into slices400 g
-
fresh passionfruit juice only (approx. 40 g), plus 2 extra to garnish2
-
monkfruit sweetener1 tbsp
-
water150 g
-
gelatine powder2 tsp
-
coconut yoghurt2 tbsp
-
fresh mint leaves to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
13.3 mg
Protides
2.8 g
Calories
375 kJ /
89.8 kcal
Lipides
0.8 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
0.5 g
Glucides
15.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Beef Sukiyaki
Pas d’évaluation
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20min
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix®️ Cutter)
15min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Pas d’évaluation
Pear twists on chocolate custard
Pas d’évaluation
Margarita
5min
Mulled white wine
15min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11h 20min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1h 5min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)
1h
Strawberry and ginger spritz mocktail
15min
Mojito mocktail
5min