Appareils et accessoires
Red rice using rice mode
Prép. 15min
Total 55min
8 portions
Ingrédients
-
long grain rice350 g
-
red onion cut into wedges (3 cm)120 g
-
olive oil30 g
-
ground cumin2 tsp
-
tomato paste80 g
-
water1750 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish6 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
35 mg
Protides
3.7 g
Calories
874.6 kJ /
209 kcal
Lipides
4.5 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
0.6 g
Glucides
38.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rice & Grains
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50min
Carrot Torte
1h 10min
Yiayia's Pastitsio
1h 40min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30min
Pizza sauce
30min
Jasmine rice
40min
White basmati rice
40min
Bavarian Cheese Dip
5min
Red rice
55min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Greek pita breads
1h 15min