Appareils et accessoires
Ginger and Pear Pie
Prép. 10min
Total 40min
10 portions
Ingrédients
-
pears peeled, cored and halved400 g
-
fresh root ginger peeled, cut in slices (2 mm)20 g
-
medium eggs2
-
caster sugar120 g
-
Greek yoghurt250 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
vegetable oil70 g
-
plain flour220 g
-
baking powder2 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
icing sugar for dusting20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 10 portions
Sodium
1196.8 mg
Protides
58.5 g
Calories
10761.1 kJ /
2572 kcal
Lipides
81.9 g
Fibre
18.8 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
404.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slicing and Grating
44 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Salmon and Mushroom Rice
1h
Rice Pudding
1h
Lemon Curd and Nectarine Tart
3h 40min
Gluten-free Sponge Cake
1h 10min
Dark Chocolate Cookies with White Chocolate Cream
5h 50min
Gluten-free Coffee and Walnut Cake Traybake
1h
Spelt Cake with Orange, Chocolate and Walnuts
1h 20min
Gluten-free Blondies
1h 20min
Cherry Bakewell Oat Bars
1h 10min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1h 20min
Chocolate miso eclairs
1h 45min
Cheesy Triangle Scones
25min