Appareils et accessoires
Broccoli Stem Slaw
Prép. 15min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
broccoli stems, peeled (see Tip)10 oz
-
Gala apple cored, peeled, quartered4 oz
-
12 oz carrots, halvedrainbow carrots halved12 oz
-
½ oz fresh cilantro, leaves onlyfresh parsley, leaves only½ oz
-
mayonnaise8 oz
-
apple cider vinegar1 oz
-
Dijon mustard1 tbsp
-
honey1 - 2 tbsp
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
sliced almonds (optionnel)1 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
223.2 mg
Protides
6.3 g
Calories
1082.5 kJ /
258.7 kcal
Lipides
20 g
Fibre
5.1 g
Graisses saturées
2.6 g
Glucides
16.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Eco-Friendly
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5min
Guacamole
5min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Berry Dream (TM6/7)
10min
Baked Chili Beans
50min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Waldorf Salad
15min
Summer Coleslaw
15min
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Chunky Guacamole
10min