Appareils et accessoires
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
Prép. 5min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
293.7 mg
Protides
1.9 g
Calories
607 kJ /
145.1 kcal
Lipides
7.4 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
19.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1h 30min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Chili Lime Steamed Corn
25min
Lemon Garlic Chicken
30min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Steamed Whole Chicken
1h 40min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
20min
Broccoli Salad
5min
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30min